Home Phone Email Custom

Trifocaal

Trifocale bril

Eigenlijk kunnen we voor elke bezigheid of sport een uitstekend passende bril maken. Desgewenst met filterglazen, contrastglazen of mistglazen. Vraag er ons gerust naar! Glazen Oogadviseur Spannet & Co levert alle denkbare glazen. Dus ook kunststofglazen, krasbestendig en super-ontspiegeld met maar 0.2 % reflectie. Dus nagenoeg nihil.
 
Voor hoge positieve en negatieve sterktes hebben wij uiterst dunne glazen zodat ongeacht de sterkte uw bril er prachtig uitziet. Bent u bang voor glasbreuk bij randloze monturen, wij kunnen ze voorzien van extra harde kunststofglazen, de z.g.n. Policarbonaat glazen.
 
Heeft u een bril nodig voor verzien en voor lezen dan hebben wij superieure Varilux glazen. Leverbaar in elk gewenst type of specificatie. Wij adviseren u graag. 
            

Met enthousiasme en liefde voor het vakmanschap voorzien wij u graag van een topproduct waarbij aan de kwaliteit voor het zien en techniek geen concessie worden gedaan. Het spreekt voor zich dat daar een topservice bij hoort.

Als een van de weinige bedrijven in het westen van Amsterdam voeren wij desgewenst of noodzakelijkerwijs een optometrisch onderzoek uit. Een veilig idee omdat een oogmeting bij een gewone opticien geen uitsluitsel geeft over de gezondheidstoestand van het oog.

Optometrist is een beschermd beroep, waarvoor een HBO opleiding van vier jaar is vereist. Indien wij afwijkingen constateren verwijzen wij u door naar huisarts of specialist.