Ga naar de homepage
Skip Navigation LinksHome > Home

Spannet & Co

Maak kennis

Oogadviseur Spannet & Co is al meer dan 85 jaar een begrip in Amsterdam. Bij oogadviseur Spannet & Co vindt u exclusieve merken als Emporio Armani, Tom Ford, Vera Wang, Cazal, Versace, Hamburg Eyewear, Superdry, Yf & Mart, Dolce & Gabbana, Look, Rayban, Vanni, Vogue, Inface en vele anderen. Het spreekt voor zich dat u volledig mag rekenen op onze vakmanschap, kwaliteit en service. Zo wordt reeds meer dan 80 jaar bij Spannet & Co het vak uitgeoefend. Als een van de weinige bedrijven in het westen van Amsterdam voeren wij desgewenst of noodzakelijkerwijs een optometrisch onderzoek uit. Een veilig idee omdat een oogmeting bij een gewone opticien geen uitsluitsel geeft over de gezondheidstoestand van het oog. Optometrist is een beschermd beroep, waarvoor een HBO opleiding van vier jaar is vereist. Indien wij afwijkingen constateren verwijzen wij u zo nodig door naar huisarts of specialist.


Lees meer...

Leonard Witkamp bezoekt Spannet & Co

Bijzonder Hoogleraar Leonard Witkamp ontmoet Optometrist Jan van Pelt.

Met KSYOS TeleOogheelkunde worden fundusfoto’s inclusief aanvullende gegevens en beoordeling op een veilige manier via internet uitgewisseld binnen de lokale keten.
KSYOS TeleOogheelkunde voorkomt 90 procent van de doorverwijzingen naar de oogarts. Daarnaast verbetert de kwaliteit van zorg en ervaren de artsen meer plezier in hun werk.


Download de app!

Nieuws


  Onze ogen krijgen nauwelijks nog rust

  We lezen ons suf. Nooit eerder kregen we zo veel tekst onder ogen als in onze tijd. Onderzoeker Niels Bakker van de Stichting Lezen - We zijn tegenwoordig vijftien uur per week bezig met lees- en schrijfactiviteiten. In 1975 was dat zes uur per week.

  Lees meer...

  Vormstabiele contactlenzen

  Contactlenzen zijn er in vele soorten en maten. Aan ons de taak om de juiste lens voor uw oog aan te meten. Wij leveren ze allemaal van uiteenlopende merken. Onderstaand een overzicht van de mogelijkheden.

  Lees meer...

  The Kids are All Right

  In een nieuwe studie is gebleken dat kinderen tussen 8 en 15 jaar oud die zachte contactlenzen dragen aanzienlijk minder inflammatie van de cornea en minder vaak infiltraten vertonen dan adolescenten en jonge volwassenen die contactlenzen dragen.

  Lees meer...

Vragen of opmerkingen

U kunt via het formulier een vraag of opmerking plaatsen. Een van onze medewerkers zal dit in behandeling nemen en zo spoedig mogelijk reageren.

Collectie

Ga naar de brillencollectie van Spannet en Co

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10.00 tot 18.00
Woensdag 10.00 tot 18.00
Donderdag 10.00 tot 18.00
Vrijdag 10.00 tot 18.00
Zaterdag 9.00 tot 17.00