Ga naar de homepage
Skip Navigation LinksHome > Zonnebrillen

Kindermonturen Spannet & Co

Zonnebrillen

Kwaliteitszonnebrillen vormen een belangrijk onderdeel van ons assortiment. Daarin voeren we topmerken zoals: Prada, Rayban, D&G, Donna Karan, Levi's, Mexx, Fossil, Vera Wang, Vogue, Gant, Persol, DKNY en andere.

Vera Wang

De nieuwe collectie zonnebrillen van de New Yorkse ontwerpster Vera Wang is weer een sieraad voor de vrouw. De prachtige acetaat zonnebrillen, veelal geproduceerd in Japan zijn van uitmuntende kwaliteit en bieden uitstekende zonbescherming.

Merkzonnebrillen Spannet & Co

Etalage zonnebrillen

Ray-Ban Aviator zonnebril


De authentieke 'pilotenbril', de RayBan Aviator

De naam "Ray-Ban" is afgeleid van de Engelse woorden voor "straal" (ray) en "uitbannen" (ban). Letterlijk dus iets om (licht)stralen mee uit te bannen. De geschiedenis van Ray-Ban begon in 1936, toen Bausch & Lomb van de Amerikaanse luchtmacht het verzoek kreeg een zonnebril voor piloten te ontwerpen. Dit werd het "Aviator" model, dat in 1937 ook voor het publiek op de markt kwam. Variaties op dit model, met de karakteristieke oogkas vullende vorm, zijn tot op de dag van vandaag te koop.


Ray-Ban wayfarer zonnebril


De klassieke RayBan Wayfarer is terug!

De Ray-Ban Wayfarer is een ontwerp uit 1952. Het was een revolutionair ontwerp omdat Ray-Ban voor het eerst met een ander materiaal monturen ontwierp De Wayfarers waren in de jaren 1950 en 1960 zeer populair. In de jaren '70 verdween de zonnebril uit beeld In 1982 kwam de Wayfarer op het hoogtepunt van populariteit en momenteel is de Wayfarer weer een 'hot'-item. Een tijdloos model kun je wel zeggen.


Levi's zonnebril


Zonnebril van Levis

D&G zonnebril


Gwen Stefani wears D&G sunglasses