Ga naar de homepage
Skip Navigation Links

Inface brilmonturen Spannet & Co

Overzicht Inface brilmonturen

Het Inface design team is een perfecte mix van industrieel ontwerpers, kleurspecialisten en opticiens. Wij maken gebruik van externe ontwerpers uit verschillende landen om te garanderen dat de ontwerpen niet te eendimensionaal worden . Door impulsen uit verschillende culturen en design tradities toe te laten zorgen we ervoor dat onze eigen Deens design niet introvert of saai wordt.

Het doel is er om ervoor te zorgen dat elk montuur in de Inface collectie er niet alleen geweldig uitziet, maar ook past bij het gezicht. We noemen het de "fit in een keer" effect. Elk montuur in de Inface collectie is ontworpen vanuit het niets - dat betekent dat we niet kiezen voor de gemakkelijke weg. Daarom kunt u er zeker van zijn dat elk montuur in de collectie uniek is. Voordat de daadwerkelijke productie begint zijn er al vele processen vooraf gegaan. We besteden veel tijd om de perfecte pasvorm, zuiverste kleur en vorm te vinden.

Onderstaand vindt u een overzicht van de Inface monturen, collectie 2015:

Wanneer u vragen heeft kunt u via het formulier uw vraag voorleggen. Een van onze medewerkers zal uw vraag in behandeling nemen en zo spoedig mogelijk reageren. U kunt uiteraard ook telefonisch contact opnemen.

 

Inface movie